Bestellen

Voor particulieren

Wilt u een bestelling doen ? Dan zien wij graag uw mail tegemoet met de gewenste planten. Wij zullen dan nakijken of de planten (nog) beschikbaar zijn.

Na akkoord informeren wij u wanneer deze opgehaald kan worden waarbij deze dan contant kan worden afgerekend.

Verzending

Wanneer ophalen niet gewenst is kan de bestelling na overleg eventueel ook verzonden worden.

Houd er wel rekening mee dat wij niet gespecialiseerd zijn in verzending via postorder. Niet alle planten kunnen door ons via postorder worden verzonden. Wanneer deze te groot zijn of te kwetsbaar voor verzending is het wel mogelijk om deze zelf op te halen.

Verzending van de potplanten is vanaf het moment dat de planten weer gaan uitlopen. Voor de meeste van de hier vermelde planten zal dit rond april zijn. Sommige planten kunnen ook als bol of rizoom worden verzonden. Voordeel is dat deze eerder kunnen worden verzonden of opgehaald.

Nadat wij uw bestelling hebben gecheckt ontvangt u van ons een mail ter bevestiging met de prijsopgave, inclusief de verzendkosten. Na ontvangst van de betaling zal de bestelling worden verzonden.


Retourneren

Wanneer u potplanten wilt retourneren verzoeken wij u om ons hiervan direct na ontvangst van de potplanten via mail op de hoogte te brengen. Het gaat namelijk om levende producten welke de nodige verzorging nodig hebben. De kosten voor retourneren zijn voor rekening van de koper. Nadat wij de producten in originele staat hebben ontvangen zullen wij binnen 14 dagen de terugbetaling van het aankoopbedrag regelen. U kunt het ook komen brengen. Dan kunt u het omruilen voor wat anders of u ontvangt gelijk uw betaling terug.